Thuiszorg op maat

Worden taken thuis te zwaar, is verpleegkundige hulp nodig, of kunt u niet meer goed voor zichzelf zorgen? Doe dan een beroep op thuiszorg.

De beste zorg op het moment wanneer u dat uitkomt, afgestemd op uw thuissituatie en persoonlijke omstandigheden. CareMore kan veel voor u betekenen.

Hogere kwaliteit van leven dankzij thuiszorg

Zo lang mogelijk en op een verantwoorde manier in uw eigen leefomgeving blijven wonen, dat is het doel van thuiszorg. Maar ook als u tijdelijk door een ziekte of ongeval hulpbehoevend bent, is thuiszorg mogelijk. Iedereen in Nederland heeft recht op thuiszorg en kan via de huisarts, op eigen verzoek of van familie een beroep doen op een verpleegkundige die zorg verleent aan huis.

Thuiszorg helpt op het gebied van huishoudelijke en persoonlijke verzorging of verpleging, maar ook bij palliatieve zorg, dementie of overbruggingszorg. In alle gevallen staat zoveel mogelijk de eigen autonomie en zelfredzaamheid centraal. Voor de momenten waarop u wel hulp nodig heeft, staan professionele en gespecialiseerde zorgverleners van CareMore thuiszorg altijd voor u klaar.

catplaatjes2

Daarom kiezen voor CareMore thuiszorg

Worden sommige taken op het gebied van persoonlijke of huishoudelijke taken te zwaar? Bent u door ziekte of een ongeval hulpbehoevend? Neem dan zelf of via uw huisarts of verpleegkundige contact op met CareMore zorgbureau. We stemmen de thuiszorg volledig af op uw eigen wensen en mogelijkheden en thuissituatie.

Vakbekwaam, specialistisch en altijd in onderling overleg. We werken met kleine teams van zorgprofessionals en u heeft daardoor altijd een vertrouwd gezicht bij u thuis. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Specialisaties

 • Wondverzorging
 • Catheteriseren
 • Gespecialiseerd in ALS & COPD
 • Zorg voor diabetes cliënten
 • Toedienen medicatie
 • COPD verzorging
 • 24-uurs zorg

Direct thuiszorg aanvragen

De huisarts of verpleegkundige in het ziekenhuis verwijst u door naar CareMore zorgbureau. Natuurlijk kunnen u of uw familie ook contact met ons opnemen als u zorg van ons wenst. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

Vervolgens maken wij een afspraak met u voor een intakegesprek om te inventariseren welke zorg u nodig heeft. Daarna komt de indicatieverpleegkundige bij u langs om een zorgindicatie te stellen.

Aan de hand van de zorgindicatie wordt er samen met u een zorgplan opgesteld. Wij stellen een team samen aan de hand van dit plan zodat u de best passende zorgverleners van ons krijgt.

Indien u op korte termijn zorg nodig heeft, volgen wij onze spoedprocedure. Dit houdt in dat er versneld een zorgindicatie wordt aangevraagd zodat u snel de zorg kunt krijgen die u nodig heeft.

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met 0649208720

  Welke zorg wilt u aanvragen? Is deze zorg spoedeisend? NeeJa, er is spoed bij

  Daarom CareMore

  • Cliënt staat centraal
  • Persoonlijke aandacht
  • Eerlijk & betrouwbaar
  • Stipt en grondig
  • Zorg op maat