Terminale zorg thuis

In de laatste levensfase biedt hulp bij de praktische zaken en verpleegkundige zorg veel verlichting. Bij terminale zorg worden ziekteverschijnselen zoveel mogelijk verzacht.

CareMore biedt de beste zorg en hulp bij een naderend levenseinde. Altijd afgestemd op uw situatie en persoonlijke omstandigheden. CareMore kan veel voor u betekenen.

adelaarv2

Terminale zorg voor een waardig levenseinde

Terminale zorg staat in het teken van het zo goed en waardig mogelijk afscheid nemen van het leven. In de laatste maanden van het leven is professionele terminale zorg erg belangrijk. De zorg is erop gericht om ziekteverschijnselen te verzachten en het leven op een waardige manier af te sluiten. Nachtzorg en 24-uurszorg behoren daarbij tot de mogelijkheden. Terminale zorg is bedoeld voor mensen met een levensverwachting van ongeveer drie maanden of minder.

CareMore biedt terminale zorg aan huis en ondersteunt niet alleen met de praktische zaken en verzachting van pijnklachten, maar heeft ook aandacht voor psychische problemen, zoals angst of depressie en biedt emotionele steun aan de patiënt, maar ook zijn of haar naasten. CareMore stelt alles in het werk om de laatste levensfase zo goed mogelijk te laten verlopen. De professionele en gespecialiseerde zorgverleners van CareMore staan altijd voor u klaar.

catplaatjes2

Daarom kiezen voor CareMore thuiszorg

Worden sommige taken op het gebied van persoonlijke of huishoudelijke taken te zwaar? Bent u door ziekte of een ongeval hulpbehoevend? Neem dan zelf of via uw huisarts of verpleegkundige contact op met CareMore zorgbureau. We stemmen de thuiszorg volledig af op uw eigen wensen en mogelijkheden en thuissituatie.

Vakbekwaam, specialistisch en altijd in onderling overleg. We werken met kleine teams van zorgprofessionals en daarmee altijd een vertrouwd gezicht bij u thuis. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Specialisaties

 • Wondverzorging
 • Catheteriseren
 • Gespecialiseerd in ALS & COPD
 • Zorg voor diabetes cliënten
 • Toedienen medicatie
 • COPD verzorging
 • 24-uurs zorg

Direct thuiszorg aanvragen

De huisarts of verpleegkundige in het ziekenhuis verwijst u door naar CareMore zorgbureau. Natuurlijk kunnen u of uw familie ook contact met ons opnemen als u zorg van ons wenst. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

Vervolgens maken wij een afspraak met u voor een intakegesprek om te inventariseren welke zorg u nodig heeft. Daarna komt de indicatieverpleegkundige bij u langs om een zorgindicatie te stellen.

Aan de hand van de zorgindicatie wordt er samen met u een zorgplan opgesteld. Wij stellen een team samen aan de hand van dit plan zodat u de best passende zorgverleners van ons krijgt.

Indien u op korte termijn zorg nodig heeft, volgen wij onze spoedprocedure. Dit houdt in dat er versneld een zorgindicatie wordt aangevraagd zodat u snel de zorg kunt krijgen die u nodig heeft.

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met 0649208720

  Welke zorg wilt u aanvragen? Is deze zorg spoedeisend? NeeJa, er is spoed bij

  Daarom CareMore

  • Cliënt staat centraal
  • Persoonlijke aandacht
  • Eerlijk & betrouwbaar
  • Stipt en grondig
  • Zorg op maat