Betere palliatieve thuiszorg

Soms is genezing niet meer mogelijk. Kwaliteit van leven staat dan centraal. Palliatieve zorg van CareMore biedt hulp bij de praktische zaken en verpleegkundige zorg om klachten te bestrijden.

Palliatieve zorg thuis ontlast u en uw naasten. Verlicht lichamelijke klachten en met aandacht voor psychische problemen. Altijd afgestemd op uw situatie en persoonlijke omstandigheden.

Over palliatieve zorg

Wanneer genezing helaas niet meer mogelijk is, staat een zo lang mogelijke goede kwaliteit van leven centraal. Dat kan door lichamelijke klachten zoveel mogelijk te verlichten, maak ook door psychische en sociale hulp te bieden voor zowel de patiënt als zijn of haar naasten. We bepalen altijd in persoonlijk overleg met de patiënt wat een goede kwaliteit van leven voor hem of haar betekent. Palliatieve zorg thuis kan kort of langdurig zijn, van enkele maanden tot zelfs jaren. Wanneer de levensverwachting daalt naar ongeveer drie maanden, gaat palliatieve zorg over in terminale zorg.

In beide gevallen biedt CareMore intensieve zorg thuis door professionele medewerkers met alle aandacht voor de cliënt en zijn of haar omgeving.

catplaatjes2

Daarom kiezen voor CareMore thuiszorg

Worden sommige taken op het gebied van persoonlijke of huishoudelijke taken te zwaar? Bent u door ziekte of een ongeval hulpbehoevend? Neem dan zelf of via uw huisarts of verpleegkundige contact op met CareMore zorgbureau. We stemmen de thuiszorg volledig af op uw eigen wensen en mogelijkheden en thuissituatie. Vakbekwaam, specialistisch en altijd in onderling overleg.

We werken met kleine teams van zorgprofessionals en daarmee altijd een vertrouwd gezicht bij u thuis. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Specialisaties

 • Wondverzorging
 • Catheteriseren
 • Gespecialiseerd in ALS & COPD
 • Zorg voor diabetes cliënten
 • Toedienen medicatie
 • COPD verzorging
 • 24-uurs zorg

Direct thuiszorg aanvragen

De huisarts of verpleegkundige in het ziekenhuis verwijst u door naar CareMore zorgbureau. Natuurlijk kunnen u of uw familie ook contact met ons opnemen als u zorg van ons wenst. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

Vervolgens maken wij een afspraak met u voor een intakegesprek om te inventariseren welke zorg u nodig heeft. Daarna komt de indicatieverpleegkundige bij u langs om een zorgindicatie te stellen.

Aan de hand van de zorgindicatie wordt er samen met u een zorgplan opgesteld. Wij stellen een team samen aan de hand van dit plan zodat u de best passende zorgverleners van ons krijgt.

Indien u op korte termijn zorg nodig heeft, volgen wij onze spoedprocedure. Dit houdt in dat er versneld een zorgindicatie wordt aangevraagd zodat u snel de zorg kunt krijgen die u nodig heeft.

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met 0649208720

  Welke zorg wilt u aanvragen? Is deze zorg spoedeisend? NeeJa, er is spoed bij

  Daarom CareMore

  • Cliënt staat centraal
  • Persoonlijke aandacht
  • Eerlijk & betrouwbaar
  • Stipt en grondig
  • Zorg op maat